Det valgte firma: Tilbage til oversigten
Drejning,fræsning,spåntagendebearbejdning,boring,CNC,stål,CNC-drejning,CNC-Fræsning,Bedfræser,NI-Hard,Vanadis4,Hardox,Hardox400,stempelstænger,stempelstang,nottrækker,trækning af notgange,cromax80,cylinder,1.4547,1.4462,Duplex,SMO,Muffer,Socket
  NES Maskinfabrik A/S
Stationsmestervej 83,   DK-9200 Aalborg SV
Telefonnr.:98 11 06 33
Telefaxnr.:98 11 07 33
E-mail:nes@nes.dk
Hjemmeside:http://www.nes.dk

Firmaprofil:

NES Maskinfabrik A/S er en ordre producerende underleverandør virksomhed, der hovedsagligt beskæftiger sig med spåntagende bearbejdning på såvel traditionelle som top moderne CNC-styrede maskiner.

Målsætningen for NES Maskinfabrik A/S er, at være vore kunders naturlige valg af leverandør, der leverer spåntagende bearbejdning af høj kvalitet, der indfrier de af kunderne og myndighederne specificerede krav.

NES Maskinfabrik A/S kendetegnes ved:

- Fleksibilitet.
- Høj faglig ekspertise der stilles til rådighed for vore kunder.
- Kvalitet sikres gennem faglig dygtighed og dialog

 

NES Maskinfabrik A/S indehaves og drives i det daglige af Frank Jacobi Mogensen der overtog firmaet i maj 1989, siden har virksomheden grundet ekspansion flyttet flere gange. I 2003 flyttede NES Maskinfabrik A/S til de nuværende lokaler.

 

NES Maskinfabrik A/S er beliggende i Aalborgs syd-vestlige bydel med motorvejen som nærmeste nabo.

 

Vi kan tilbyde bearbejdning i alle gængse materialer samt specialstål(Hardox, NI-hard, Duplex, SMO m.m) - vi er lagerførende i stempelstænger, SMO 1.4547 fra stang og emnerør.