Det valgte firma: Tilbage til oversigten
  Skagen Trådindustri I/S
Anker Engelundsvej 4,   DK-9200 Aalborg SV
Telefonnr.:70 20 05 07
Telefaxnr.:70 20 05 25
E-mail:info@skagen-traad.dk
Hjemmeside:http://www.skagen-traad.dk

Firmaprofil:

Denne profil er under oprettelse

Skagen Trådindustri leverer produkter til den danske byggebranche. Alle fremstillingsprocesser undergår strenge kvalitetskrav, så produkterne - der oftest skjules i murværk, beton, træ og lignende - beholder deres egenskaber og styrke igennem en meget lang levetid. Skagen Trådindustri er overvåget og kontrolleret af GlobeCert AB.

Skagen Trådindustri har en klar mission: Vi ønsker at levere kvalitetsprodukter til bedre pris end vores konkurrenter.

Når det allerede lykkes nu, er det fordi, vi siden 1986 har været aktive på produktudvikling - både på specifikke kundeønsker og på generelle trådløsninger til bygningsindustrien.

Selvom vores organisation er ganske strømlinet og smal, har vores succes alligevel betydet, at vi for længst er vokset ud af vores lokaler i Skagen og nu har produktion og administration i større faciliteter i Aalborg.

Det er vores mål at være i tæt dialog med vore leverandører af råvarer. Det skaber klarhed om leveringssituationen, og storindkøb skaber bedre priser. Så enkelt er det.

I fremtiden ønsker vi at blive endnu mere fokuserede på vores forretningsområde. En del af denne fokusering handler om at gøre det nemmere for kunderne at få råd og vejledning hos os.