Det valgte firma: Tilbage til oversigten
spåntagende,værktøjer,spidsforsænkere,HSS,HM,HSS/HM,fræsere,skivefræsere,snittappe,rømmenåle,pinoler,gravørstekler,dihartrivaler,nøglefræsere,knive,save,sakse,savklinger,rundknive,rondelværktøjer,flishuggerknive,maskinsakse,pladesakse,afretterjern,klippeværktøj,papir,plast,spadebor,pibebor,trinbor,stanseværktøjer,specialværktøjer,lokkenåle,planslibning,rundslibning,profildrejestål,centerless-slibning,centerlessslibning
  Værktøjs Service Aalborg ApS
Sagavej 8,   DK-9260 Gistrup
Telefonnr.:98 16 28 88
Telefaxnr.:98 16 29 48
E-mail:aalborg@vs-sliberi.dk
Hjemmeside:http://www.vs-sliberi.dk

Firmaprofil:

Det begyndte som en handels- og servicevirksomhed med i alt 3 medarbejdere. Værktøjs-Service Aalborg ApS er et mindre og fleksibelt sliberi med mere end 30 års erfaring, der lægger vægt på kvalitet, pris og hurtig levering.

Udover slibning/renovering af skærende værktøjer, HSS Klinger med meget mere, fremstiller vi også nye værktøjer. Kontakt os for relevante spørgsmål om netop dine værktøjer.


Vi tilbyder slibning, renovering og fremstilling af:

  • Spåntagende Værktøjer
  • Stanseværktøjer
  • Knive/save/sakse
  • Bor - Alle typer HSS/HM
  • Centerless-slibning - Max Ø20
  • Rundslibning
  • Planslibning
  • Profil drejestål

Skærende værktøjer er meget forskellige og udformning og materiale afhænger af hvilken produktion eller proces de indgår i. Men uanset, hvilken opgave de end måtte løse, er der altid god økonomi i at værktøjerne holdes i tip-top stand.

Effektive værktøjer mindsker spildtid, efterjusteringer og forlænger deres levetid. En løbende vedligeholdelse og reparation af gamle værktøjer betaler sig ofte frem for at købe nyt.

Som et mindre og meget fleksibel sliberi er vi konkurence dygtige både på pris, levering og kvalitet. Vi leverer vedligeholder og renoverer alle former for værktøjer i HM og HSS metalle, til skæring i stål, rustfrit stål, aluminium, plast, træ, papir m.m.

Værktøjerne tilpasses og produceres helt efter kundens ønsker og krav. Ved opslibning genskabes de korrekte skæregeometrier, og værktøjet bliver herefter som nyt også selvom der må foretages en eventuel afkortning.