Det valgte firma: Tilbage til oversigten
Vandskæring,vandstråleskæring,
  KM Vandskæring ApS
Kystvejen 52,   DK-9400 Nørresundby
Telefonnr.:21 75 50 50
E-mail:kontakt@kmvand.dk
Hjemmeside:https://www.kmvand.dk/

Firmaprofil:

​Hos KM VANDSKÆRING ApS er vi specialister i vandskæring og tilbyder at skære i alle typer materialer for virksomheder i hele Danmark. Har du behovet for vandstråleskæring, som er en eksakt teknik til at skære i forskelligartede materialer fra 1 mm til 200 mm, er vi den rette til opgaven.

Der kan være mange grunde til at få brug for vandskæring i en virksomhed. Vi modtager typisk tegningsfiler på computeren, hvorefter vi har de præcise mål at gå efter, når vi benytter os af metoden vandstråleskæring. Vi tager intet gebyr ved opstart og kan skære så mange elementer, du har brug for.

Vandstråleskæring med mange års erfaring

KM VANDSKÆRING er stiftet pr. 1. december 2017 af Kenneth Marcussen som har 27 års erfaring i smedebranchen. De seneste 10 år har primært været med vandskæring og vandstråleskæring. I 2013 har Kenneth været med til at starte vandskæringsafdeling op hos CARSOE A/S.

Vi har startet op med en BYSTRONIC BYJET CLASSIC L6030, som er en 6 x 3 meter vandskærer med 3600 bars pumpe. 

Vi kan skære i følgende materialer:

  • Glas

  • Skum

  • Linoleum

  • Gummi

  • Porøst materiale

​Konkurrencedygtig pris på vandskæring

Har du brug for en kompetent ekspert til vandskæring af elementer, tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker og behov samt giver en god pris på din opgave.